![]() |
Luty 2014 | ![]() |
||||
---|---|---|---|---|---|---|
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | N |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
Zobacz również
Walentynkowy Bal Karnawałowy
Imprezy klubowe, Gdynia
Data | 14.02.2014 20:00 |
Miejsce | Gdynia Hotel Orbis |
Adres | Armii Krajowej 22 |
Miejscowość | Gdynia |
Bilety | 260 zł (para) |
Hotel Orbis Gdynia ma zaszczyt zaprosić Państwa na kolejny Bal Karnawałowy tym razem w Walentynkowy Wieczór, który będzie gwarancją romantycznej atmosfery, niezapomnianego smaku dedykowanej dla Państwa kolacji oraz wspaniałej zabawy na parkiecie.
W programie:
- uroczysta 4-daniowa kolacja oraz bufety zakąskowe i deserowe
- "przez żołądek do serca" czyli live cooking Szefa Kuchni
- zabawa prowadzona przez konferansjera
- czekoladowe inspiracje przy fontannie
Uroczysta kolacja:
Przystawka
Wędzona pierś z kaczki podana z bukietem sałat i ziół, winogronami i kaparami oraz dresingiem pomarańczowym w delikatnym koszyczku z chrupiącego parmezanu
Zupa
Krem z selera naciowego oraz bulwiastego z delikatnymi niteczkami papryczki chilli
Danie główne
Pierś z indyka faszerowana borowikami, zapiekana w szynce parmeńskiej podana z sosem imbirowo- rumowym serwowana z szaszłykiem warzywnym oraz ziemniakami zapiekanymi z suszonymi pomidorami
Deser
Mus czekoladowy na wiśniach w likierze z dodatkiem kruszonych migdałów
Live cooking
Gravlax z łososia z sosem cytrynowo- miodowym i szalotką Krewetki z dodatkami (makaron ryżowy, papryczka piri piri, pomidory concase, imbir, ananas)
Bufet zakąskowy
- Rolada z pstrąga ze szpinakiem oraz pikantnym chorizo
- Łosoś z szyjkami rakowymi, krewetkami i jajkiem przepiórczym
- Torcik śledziowy na toście pszennym z kawiorem
- Łosoś w cieście francuskim na sosie cytrynowym
- Kaczka pieczona z figami z papryką w kremie balsamicznym
- Cielęcina duszona z porami w śmietanie
- Udko z kurczaka pieczone z papryką, serem oraz listkami mięty
- serwowane w sosie z lubczykiem
- Wybór przekąsek z piersi indyka na dipach ziołowych
- Sałatka z owocami morza z makaronem sojowym oraz warzywami z sosem słodko- pikantnym
- Rożki z tortilli z chrupiącymi warzywami i polędwiczkami z kurczaka
- Sos koktajlowy z whisky i pomarańczami
- Sos rokpolowy ze szczypiorkiem
- Wybór bułeczek pszennych i żytnich z ziarnami zbóż i owoców oraz masła smakowe
Danie gorące w nocy
Zupa tajska z mleczkiem kokosowym, trawą cytrynową i ostrą papryczką oraz kąskami filetów z kurczaka